Maatwerk

 

Jarenlange ervaring in de marketing wordt bij YBMS aangeboden aan startende ondernemingen als support op maat.

Of het nu adhoc, gestructureerd, op alle gebieden of gericht op één specifiek project, we leveren onze diensten op een wijze die past bij onze opdrachtgevers en hun behoeften.

 

 

Korte lijnen

 

YBMS verzorgt de gevraagde ondersteuning zoveel mogelijk zelf om korte lijnen en snelheid te waarborgen. Is er echter zeer specialistische kennis nodig, dan beschikt YBMS over een netwerk van marketing specialisten die snel kunnen worden opgelijnd.

 

Of YBMS ook jou als startende onderneming kan helpen?

Daar komen we snel achter tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

 

Wij zijn bereikbaar via info@yvonbus.nl of 06 55 14 88 15.

 

 

 

TRAININGEN en WORKSHOPs

 

Voorts heeft YBMS een aanzienlijk aantal Trainingen en Workshops waaruit je kunt kiezen. Het complete overzicht van alle onderwerpen die behandeld worden,  kun je vinden op de pagina Trainingen & Workshops

Bestaat er behoefte aan een op jouw bedrijf toegesneden behandeling van een onderwerp of aan een algemene presentatie over een marketing-onderwerp dat niet op de lijst staat, neem dan contact met ons op via info@yvonbus.nl of telefonisch (06 5514 8815).

 

Trainingen worden op locatie gegeven. Er is ruimte voor het stellen van (algemene) vragen. Om alle vraagstellers voldoende mogelijkheden te bieden om  hun vragen te stellen, kunnen er maximaal 10 personen aan een training deelnemen. De trainingen duren 1-1,5 uur (afhankelijk van de interactie en aantal gestelde vragen); prijzen op aanvaag.

 

Workshops worden op locatie gegeven. Om tot een goede interactie te komen zullen minimaal 4 en maximaal 8 personen aan de workshop kunnen deelnemen. De workshops duren 3 uur en kunnen tijdens werktijd dan wel in de avonduren gehouden worden; prijzen op aanvraag.

 

gallery/ybms - web - handenschudden

Introductie

"Teaming werkt als fietsen op een tandem: de één kan het landschap bestuderen terwijl de ander Snelheid maakt"

      -  Yvon Bus -

gallery/ybms - web - spreek bubbel
gallery/yvonne bus 1

Yvon Bus is de marketing consultant achter YBMS..

Ik heb een enorme liefde voor het marketingvak; een passie die ik graag overdraag aan bedrijven en mensen die hun eerste stappen zetten richting marketbewerking.

gallery/ybms - web - quotes opening
gallery/ybms - web - quotes closing