Alle projecten hebben twee dingen gemeen; ze hebben altijd een duidelijk begin en een duidelijk eind. En tussen start en finish ligt vaak een langere tijd maar zeker ook een mate van complexiteit.

Binnen het marketinggebied valt bijvoorbeeld te denken aan het opzetten van je website waarbij teksten moeten worden geschreven, gecorrigeerd van passende illustraties voorzien en dat voor ieder onderdeel van iedere pagina. Of de organisatie van een evenement waarbij elementen als PR, communicatie, inschrijvingen, stand, folders, handouts, lead follow-up slechts een beperkte opsomming geven van activiteiten die binnen een bepaald tijdsbestek moeten worden afgerond.

YBMS is bij uitstek in staat om het project management van je over te nemen zodat jij je alleen op je klanten kunt focussen. YBMS zorgt voor tijdige afronding van het project en houdt alle bordjes voor je in de lucht.

 

Zie je door de bomen het bos niet meer bij een lopend project of komt er een project aan waar je je nu al druk om maakt, laten we dan samenzitten om te kijken of YBMS wat van die druk bij je weg kan nemen.

We zijn bereikbaar op info@yvonbus.nl of op tel.nr. 0655148815.

 

TRAININGEN en WORKSHOPs

 

Trainingen worden op locatie gegeven. Er is ruimte voor het stellen van (algemene) vragen. Om alle vraagstellers voldoende mogelijkheden te bieden om  hun vragen te stellen, kunnen er maximaal 10 personen aan een training deelnemen. De trainingen duren 1-1,5 uur (afhankelijk van de interactie en aantal gestelde vragen); prijzen op aanvraag.

 

Workshops worden op locatie gegeven. Om tot een goede interactie te komen zullen minimaal 4 en maximaal 8 personen aan de workshop kunnen deelnemen. De workshops duren 3 uur en kunnen tijdens werktijd dan wel in de avonduren gehouden worden. Prijzen op aanvraag.

 

Bestaat er behoefte aan een op jouw bedrijf toegesneden behandeling van een onderwerp of aan een algemene presentatie over een marketing-onderwerp dat niet op de lijst staat, neem dan contact met ons op via info@yvonbus.nl of telefonisch (06 5514 8815).

gallery/ybms - web - project mgmt

Project Management

"Ik heb meer oplossingen dan problemen. Soms is een oplossing zo leuk, dat ik er het probleem bij zoek"

          - Yvon Bus -

gallery/ybms - web - spreek bubbel

Onderstaande trainingen zijn slechts een deel van het totale aanbod trainingen en workshops

CODE

TITEL

INHOUD

YBMS301

Project Management: Introductie

Wat verstaan we onder project management

YBMS302

Project Management: Creatie Huisstijl

Creatie van een consistente huisstijl

YBMS303

Project Management: Evement Organisatie

Organisatie van een evenement

Trainingen